<h2>Νέο όχημα</h2><p>...ακόμα ένα όχημα προστίθεται στον στόλο μας!</p> <p>Ασφαλείς μεταφορές σε αρχαιολογικούς χώρους & πολιτιστικές εκδηλώσεις.</p> <h2>ΜΕΤΕΩΡΑ</h2><p>Μέσα στους προορισμούς μας είναι και τα Μετέωρα με ομορφιά που κόβει την ανάσα!</p> <h2>ΑΘΗΝΑ</h2><p>Μοναστηράκι, Πλάκα, Ακρόπολη. Προορισμοί σήμα κατατεθέν της πρωτεύουσας...</p> <h2>ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ</h2><p>Η χώρα μας είναι γεμάτη με αρχαιολογικούς χώρους .. Πείτε μας τον προορισμό και εμείς ευχαρίστως να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια & επαγγελματισμό όπου θέλετε!</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.taximinibus.gr/more.php?l=el&id=4547' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Τουριστικές εκδρομές

Βρείτε τον προορισμό, την παρέα και την ημέρα και εμείς θα σας μεταφέρουμε όπου θέλετε με πλήρη επαγγελματισμό & συνέπεια. Εδώ και χρόνια μεταφέρουμε με τα πολυτελές mini bus μας επιβάτες σε σημεία σε όλη την Ελλάδα που θα μας ζητηθούν.

Οι εκδρομές μας μπορεί να είναι μονοήμερες αλλά και περισσότερων ημερών!

Βρισκόμαστε στο Λέχαιο - Κορινθίας και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια πληροφορία θέλετε πάνω στο ταξίδι που σχεδιάζετε.

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε σημεία ανά περιοχή για να επισκεφθείτε κατά την διαμονή σας !

 

Κρήτη Ιεράπετρα

 

 

 

 

Λίμνη Πλαστήρα

 

 

Ναύπλιο

 

 

Κύθνος